RockStation

Kész a tizedik Immolation lemez - Itt egy új videó

2017. február 21. - csubeszshuriken

194_photo.jpgA New York államban zenélő régi death metal arcok, azaz az Immolation elkészítette tizedik lemezét. A négytagú csapat néhány tagcserével a háta mögött 1991 óta jelenetet meg lemezeket, melyek közül néhányat jelentős alkotásnak tartanak számon a műfajon belül. A jubileumi lemez címe Atonement lett és csupán pár nap múlva február 24 - én jelenik meg majd hivatalosan. Az albumot viszont beelőzte még egy videó, melyet a megnyitás után nézhettek meg ízelítőül az új anyaghoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4612279207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2017.02.22. 10:41:36

Elképesztően jól sikerült a lemez, emlékezetes riffek, monumentális és dinamikus sound. Pár hallgatás után a When The Jackals Come, a Rise The Heretics és az Atonement a fő kedvenc.
Ami meglepett:
- Alex Bouks tök jó választás volt a gitáros posztra, pedig az Incantation-ben simán kispadosnak éreztem John McEntee one-man show-ja mellett.
- Az elmúlt időszak számomra legizgalmasabb rockzenei trendje a death metal jó minőségű színesedése az Oranssi Pazuzu kraut-hatásaitól az Entropia Ufonaut lemezének post-metaljáig, az Mgła modern megközelítésétől a Ghost Bath melodikusságáig, a Novembers Doom melankóliájától a Vipassi instrumentális virtuozitásáig. És erre a kb. 30 éves zenekar letesz egy olyan remek klasszikus death metal albumot, ami még talán a Balfor és a Hadal Maw lemezét is beárnyékolja, pedig talán azokat tartottam a legtöbbre az eddigi idei termésből.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum