RockStation

Billy Biohazard és Sen Dog új bandája Fear Factory és Downset tagokkal

2017. március 02. - csubeszshuriken

16999216_1612654228748255_2983240647346769517_n.jpgAzért a kilencvenes évek közös fellépéseinek nagy bandázásai szépen köszönnek vissza a jelenben, azt meg kell hagyni. Ez azonban csak örömhír lehet azoknak, akiknek sejtszinten égett be a kort leginkább jellemző bandák neve. Ezért szép az új Powerflo nevű formáció tagjainak előzményeit felsorolni. A bandát ugyanis elsősorban Billy Graziadei a Biohazard frontembere és a Cypress Hill trióból méltán ismert Sen Dog alkotják. Mellettük pedig még ott van Rogelio Lozano és Christian Olde Wolbers a downset és a Fear Factory egykori tagja is, illetve Fernando Schaefer a Worst dobosa. Szóval a felállás parádés, a hírverés terjed majd mint a bozóttűz, szóval most már csak össze kell rakni valami penge zenét. Erre pedig Billy tegnap ígéretet is tett saját oldalán. Mert azt írta: Hamarosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9112306441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ethan Rom 2017.03.02. 16:31:52

"A bandát ugyanis elsősorban Billy Graziadei a Biohazard frontembere és a Cypress Hill trióból méltán ismert Sen Dog alkotják. Mellettük pedig még ott van Rogelio Lozano és Christian Olde Wolbers a downset és a Fear Factory egykori tagja is, illetve Fernando Schaefer a Worst dobosa. "

Christian olyannyira ott van mellettük, hogy ő találta ki ezt a zenekart és a többiek csak utána kerültek képbe :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum