RockStation

Stílusok felett álló avantgard roncsderbi - A megismételhetetlen The Body először Budapesten

2017. március 02. - csubeszshuriken

51680_photo.jpgSzinte lehetetlen a szokásos stíluscímkék segítségével behatárolni a The Body zenéjét úgy, hogy azzal közelebb jusson a banda lényegéhez az is, aki eddig nem ismerte őket. Kísérletező hangvétel, doom, ipari zajok, sludge, még több zaj, sikítozó ének, újabban pop elemek és ezzel sem jutottunk közelebb a különleges duó megfoghatóságához.

Bár itthon úgy tűnik, még nem szereztek maguknak hat maréknál több rajongót, a külhon underground sajtója egyre gyakrabban méltatja ezt a torz kavalkádot. Tavaly megjelent No One Deserves Hapiness című ötödik nagylemezük sok év végi lista rangos helyezését érte el. Mindezt pedig hamarosan Budapestre jönnek prezentálni. Méghozzá május 2 - án a Dürer Kertben. A nem kevésbé érdekes ipari formáció a Uniform kíséretében, és a hazai zenei élet szintén két színfoltjával, akik nevezetesen az Entrópia Architektúra és az Oaken. A szavak helyett pedig beszédesebb lehet a The Body nemrég rögzített koncertje, amit itt csípőből le is tesztelhettek. Két videójukkal még megtoldva.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2712305581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum