RockStation

Szevasz faszi, mi a helyzet? - Gábor and the Gábor Gábors kislemez

2017. március 02. - csubeszshuriken

15977211_1725683587760910_2250659213444300801_n.jpgNem reagáltunk most túl gyorsan, de az ziher, hogy az underground nem szalad el. Ugyanis még januárban készült el a Gábor and the Gábor Gábors első kiadványa. Az időzítésünkkel viszont még így is simán reméljük, hogy minden rendben. Mert a címben szereplő kérdésre, mely az ötszámos anyag első elénekelt sora is egyben, az érkező válasz "Azt hiszem semmi sincsen rendben". Ez gáz! De kit érdekel, hiszen ez csak szenny és mocsok. A feltűrt ujjú dzsekikről és a sörös dobozt rugdosó bakancsokról levágós hetvenes évek végének punkzenéje budapesti pince módra.

Arcoktól, akik néhány arcnak majd más bandákból ismerősek lesznek. Azok közül azonban csak majdnem a Peter and the Test Tube Babies és a Sham 69 az egyik és a másik. Mert igazából mégsem. Az öt így vagy úgy Gábor ugyanis ezektől függetlenül játszik ezekhez teljesen hasonló, hiányérzetektől fűtött, háromakkordos proliturbót. Magyar nyelven. Ingyen letölthetőbe. Hamarosan hetes bakelitbe karcolva. Az első koncert pedig ahogy kell, a Dürer Kertben május 27 - én a Böiler társaságában lesz. A többit meg hallgassad.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1312305769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum