RockStation

"Nyugaton a helyzet változóban" - Lassan Európába érkezik a Guns N' Roses

2017. március 08. - BETH

16640688_10155056525898069_8280561935576395992_n.jpg

Figyelj – mondtam Axlnek, miután mindenki megérkezett -, halálba isszuk magunkat, miközben három órát kell várni, és a közönség fújolását kell hallgatni. Keményen dolgozunk, hogy ezt az egészet összetartsuk…Megálltam egy pillanatra, és vártam, hogy a többiek is szóljanak. Ehelyett csak a földet nézték, és egy kicsit összébb húzták magukat a székükben. Ennyi volt” – írta Duff McKagan az It’s So Easy és más hazugságok című rock biográfiájában. Évtizedekig tartó csend után tavaly mégis feltámadt a világ túlzások nélkül egyik legikonikusabbnak számító rock bandája, a Nirvana és Ramones pólók után a földkerekség leginkább „hordott” együttese, Los Angeles olcsó albérleteiből és segítőkész kurváinak karjaiból teltházas stadionok színpadáig jutó zenekara, a Guns’ N Roses. A ’ Not in this lifetime’ elnevezésű turné hamarosan Európába ér, mi pedig néhány videóval és képpel próbáljuk megalapozni hangulatot –annak ellenére, hogy mi sajnos ebből a sorozatból is kimaradunk.

Érdekes, "kevert" felállással érkezik meg hamarosan Európába a Guns N Roses Not in a Lifetime' turnéja. A klasszikus szereposztás' három tagja, Duff McKagan, Slash és Axl Rose mellett a Richard Fortus (gitár), Frank Ferrer (dobok), Dizzy Reed (billenytűs) és Mellissa Reese ( billentyűs) idézi fel az életmű legjelentősebb pillanatait. 

Hozzánk legközelebb július negyedikén és tizedikén lépnek fel, Prágában és Bécsben. Még mindig lehet jegyeket szerezni, és az eddigi koncert beszámolókat és innen-onnan feltöltött videókat nézve eléggé odateszik magukat (most ne menjünk bele abba, hogy hány feltörekvő banda van, akiket szintén érdemes lenne megnézni és ennél mennyivel jobb show-t tolnak - ez a Guns N Roses, az élő popkultúra/rock kultúra, az életérzés, a hivatkozási pont stb.) 

Tessék, egy videó Las Vegasból:

És képek a zenekar hivatalos Facebook oldaláról. 

Hivatalos esemény linkek itt (Prága) és itt (Bécs)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr212315643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum