RockStation

Másfél hónappal a március 25-i FISH! koncert előtt minden jegy elkelt az A38-ra

Az Idő van első születésnapját ünnepelve rádupláznak a halak: március 26-án is maradnak a dekkeken és újrajátsszák a lemezt!

2017. március 20. - sunthatneversets

12705167_10153241463115426_1830902676791781948_n.jpg

Hazánk legjobb popmetal zenekara tavaly szintén az A38-on mutatta be diszkográfiája legfrissebb darabját, az Idő vant, amely már akkor minden várakozást felülmúlt. Megdöntötte a Deezer hazai albumhallgatási rekordját, elővételben elkelt az összes jegy a lemez-bemutatóra, miközben a korong (és a popszakma) egyik ősslágerét, a Ne is figyelj rám című dalt toplisták élére repítve rotálták rongyosra a rádiók.

Idén pedig rádupláznak a jóra, hiszen március 25-i koncertjükre már most nem lehet jegyet kapni, így másnap is maradnak a Hajón, és pontosan egy évvel a lemezbemutató után még egy bulit tartanak. Az Idő van újrajátszó koncert megünnepli a hihetetlenül sikeres album első születésnapját, a zenekar faltól falig eltolja a lemezt, utána pedig a legnagyobb slágereket zúzzák el a második felvonásban, a besztof szekcióban.

“Lehet, hogy nem a legkerekebb lemezünk, de az biztos, hogy a legfontosabb. Szombaton egy igazán alapos FISH! koncert lesz pár ritkasággal, vasárnap pedig az Idő van meg-jelenését ünnepeljük, emellett kíméletlen slágerparádé is várható aznap, és a másnapra való tekintettel kicsit korábban is kezdünk. Szombaton NB barátunk lép fel előttünk, akivel egyébként egy közös dalon dolgozunk, amit hamarosan meg is mutatunk a közönség-nek.” - mesélt a FISH!-hétvégéről és a várható újdonságról a banda frontembere, Kovács Krisztián.

Tavaly ilyenkor még csak sejthető volt, mostanra viszont 100%-ig biztossá vált, hogy a 2016-os év igazi diadalmenet volt a FISH! számára, és még magasabb szintre léptek. A márciusi koncert csak a kezdet volt: tavasztól télig bejárták az országot a klub- és fesztivál-turnéjuk során, ahol hatalmas tömegek és rengetegszer teltház előtt játszottak a lelkes és hűséges közönségnek. November 11-én az Akvárium Klub NagyHallját töltötték csordul-tig rajongókkal, a koncert előtti bő hétben már keresve sem lehetett jegyet találni a USEME-vel és a SUNSET-tel kiegészült estére (ahová még egy nagyszabású lánykérés is becsúszott). 

Az új és régi rajongók lelkesedése mellett nem maradtak el a szakmai elismerések sem, Comet és Fonogram-díjra is esélyesekként pályázhattak legjobb videó, illetve legjobb dal kategóriákban, a Petőfi zenei díjátadóról pedig az év producerének járó kitüntetést vitték haza. Jegyek a második estére március 26-ra. Részletek a koncertről ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7812352667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum