RockStation

Születésnapi koncert a Dürerben - Idén 30 éves az A.M.D. zenekar

2017. március 27. - csubeszshuriken

15894980_1303158353040568_891863985529262876_n.pngHa már a korai Anti Military Demonstations anyagokat is pörgetted kazettáról a maguk idejében, az automatikusan azt is jelenti, hogy már évente jársz prosztata kontrollra, de viszont simán le tudsz slisszolni a gyerekeid mellől egy estére, mert azok elég nagyok ahhoz, hogy az anyjuk nélkül is tudjanak enni meg pisilni. Ugyanis április 29 - én mindenképpen el kell látogass a Dürer Kertbe, ahol komolynak ígérkező születésnapi A.M.D. koncert készül a Bandanas és a Leukémia Apokalypsis vendégszereplésével.

Itthon nem volt a nyolcvanas évek végén D.R.I. meg Agnostic Front, de hiányérzet sem, ami a jó bandákat illeti. A BPHC rövidítés kicsit sem csengett karcsúbban a hazai klubokban, mint a nagy bandák fémjelezte amerikai vonal. Az akkor még Sotárral és Csébbel nyomuló A.M.D. szerepe pedig ebben meghatározó volt. A legtöbb hazai bandánál azóta is visszaböfög az A.M.D. és Leukémia lemezek fifikás gitártémáinak és jellegzetes szövegeinek hatása. Ezért persze az sem véletlen, hogy ezen a rendhagyó estén együtt lép fel a két banda, akik tagjai között ősfelállások okán átfedés is van. Útjuk, akár csak a későbbi Bandanas zenekarral, simán együtt, egymás mellett haladt a barátságok kapcsán is. Így ezen a bulin nagy vendégeskedések is várhatóak a születésnapos banda színpadán - Kiskovács, Sík, Lörke, Seza és Fidó mellett - akik rég nem játszott számokkal, ősfelvételek dalaival, tehát kibővített repertoárral készülnek az estére. Ahol egy valami azonban biztos nem lesz! Remény! Mert az nincs! A kedvcsinálók, ha kellenek, hát...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5512371869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klaudia Szabadi 2017.03.27. 15:00:20

SOTÁR NEM LACI, TIBOR!!!!! Es a BPHC-nak egy kicsit utánanézhetnél, mielőtt a "tolladra" veszed.

Klaudia Szabadi 2017.03.27. 15:19:50

Ez egyre rosszabb. Vagy Sotár vagy Tibor; de legfőképp hol van annak a neve, aki az összesben benne volt? Segítek: Cséb....

csubeszshuriken · https://fmsuicide.blog.hu 2017.03.27. 15:39:22

@Klaudia Szabadi: Ne haragudj, ha ezzel megsértettem egy emléket. Nagy lelkesedéssel írtam ezt a cikket, de ez valahogy rosszul volt elraktározva a fejemben. Intelmeid alapján a cikk javítva és köszönöm, hogy jeleztél idejében és nem egy sületlenség figyel majd itt ezután. Üdv, Cs.

Klaudia Szabadi 2017.03.27. 16:17:41

Semmi gond! Most már ;) Köszi a javítást.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum