RockStation

Fészkelődik a Face Bang! - Ősbemutatókkal startol a „Nem tagadom” turné

2017. március 28. - sunthatneversets

face_bang.jpg

Áprilisban indul a Face Bang együttes trendhagyó tavaszi-nyári turnéja. A „Nem tagadom” című koncertkörúton elhangzik a tavalyi „Több 1000 volt” demó CD teljes műsora, valamint a szintén 2016-ban napvilágot látott „Nem tagadom” kislemez összes dala, továbbá a készülő új korong anyagából is alapos bemutatót kaphatunk majd a bulikon.


A turnényitó első állomásra 2017. április elsején, szombaton kerül sor. A budapesti Legenda Sörfőzde Center színpadán nem csak a slágergyanús új Face Bang daloknak lesz premierje, hanem a dupla klipet kapott kislemez is debütál, első alkalommal kerül majd élő bemutatásra, eredeti környezetben. Így a szatíros „Hol van ma Európa szépe?” is megtekinthető lesz majd 3D-ben. 


A Keresztes Steve szerzeményeit színpadra álmodó frontcsajos rockbanda tervei között a vadonatúj Face Bang album elkészítésén túl szerepel még egy, az eddig munkát összegző CD kiadása is, természetesen a friss, ütős koncertprogram alapos megutaztatása mellett.

A 2017-es „Nem tagadom” turnéval kapcsolatos további részletek, közte a további koncertdátumokkal, a Face Bang együttes honlapján, hivatalos facebook oldalán, illetve a nyitókoncert eseményében érkeznek majd, folyamatosan. További infók ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6712376227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum