RockStation

Hol a senki jár - Új dal és szöveges videó az Agregatortól

2017. március 28. - sunthatneversets

agregator_2016.jpg

Hétvégén megjelent 2017-re tervezett Semmiből - a semmin át című Agregator album felvezető kislemeze, a Hol a senki jár. Hangulatilag azt a dallamos súlyt képviseli, ami eddig is jellemző volt a zenekarra. A keverésen és masteren ezúttal Köteles Leanderrel dolgozott a banda, akinek segítségével egy igazán modern és dögös hangzású végeredmény született. Az új szörnyeteget fizikailag 7"-os vinyl korongba zárták, s mivel itt egy nótáról van szó, a gyártó (vinylteam.hu) felajánlása alapján a single másik oldalára - némi technikai díj ellenében – kérésre felvésik a kedvenc Agregator dalodat.



A klasszikus technológia mellett készült egy szöveges videó is, amit feljebb nézhettek/hallgathattok meg. Már a jövőre tekintve pedig beindult a munka az új lemez Az egésztől innen - mindenen túl dalának refrénjét éneklő Bűnös Kórussal. A dalról annyit kell tudni, hogy az underground élményekről szól és emlékezik azokra, akik már nem lehetnek velünk ezen az úton. Az eddigi szereplőket láthatod ITT.

Az új nótát élőben a következő bulikon hallhatod:

2017. április 8. Szombathely, Végállomás (Moby Dick: Kegyetlen évek 25 tour)
2017. április 14. Budapest, S8 Underground (Death Friday + helyszíni Bűnös Kórus felvétel)
2017. május 13. Tatabánya, Roxxy Music Café
2017. június 17. Graz (AT), Club Wakuum
2017. július 17. Rockmaraton Fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6012376337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum