RockStation

Az idén új A Perfect Circle anyag lesz? - A beígért Tool lemez meg leves lesz?

2017. március 31. - csubeszshuriken

131120-perfect-circle.jpgNagyon úgy fest, hogy egy új A Perfect Circle lemez megjelenés esélyesebb lehet még az idén. Ami egyben jelentheti azt is, hogy a hosszan kitoporzékolt új Tool lemez megint leves lesz, ami napjaink tizenkét hónapos ciklusát illeti. Ugyanis adott két banda, akik osztozkodnak Maynard James Kennan kiemelkedő zsenialitásán. Aki azt nyilatkozta, hogy habár elkezdett dolgozni a várva várt Tool album énekfelvételein, de sok ideig eltarthatnak még a munkálatok. Megjelenési időnek tehát még a környékét sem jelölték meg igazából.

Miközben A Perfect Circle leszerződött a BMG Music Group kiadóval és Billy Howerdel gitáros egyértelműen lenyilatkozta, hogy a szerződés egy hamarosan érkező lemeznek szól, aminek a megjelenési éve mindenképpen 2017. Illetve elmondta még azt is, hogy nem ígér semmi biztosat, de úgy hiszi a hamarosan kezdődő APC turnén már több új dalt is fognak játszani, azt követően pedig hamarosan jön majd az album. Szóval mindezek arra engednek következtetni, hogy A Perfect Circle lemez beelőzheti a soron következő Tool lemezt, ami az idei évet tekintve, akkor könnyen lehet, hogy leves lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10012389233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum