RockStation

Max Cavalera ismét visszanéz - Turnézni most a Nailbomb lemezzel készül

2017. április 04. - csubeszshuriken

soulfly-1.jpgÚgy tűnik Max Cavalera visszatekintő időket él és jövőbeni terveit főleg a múltból hozza. Alig van vége az évnek, amikor a Sepultura legsikeresebb Roots című albumának állítottak emléket egy hosszú turné keretében, amolyan húsz éves jubileum gyanánt és máris itt az újabb összeesküvés. Ami az 1994 tavaszán megjelenő Nailbomb projekt egyetlen elkészült stúdióalbumának dalait venné elő és játszaná el, szintén egy nagyobb turné keretében. Ami többek között azért is érdekes, mert a Nailbomb mindössze két koncertet adott fennállásának történetében, amik közül a Dynamo fesztiválon elkövetett show aztán koncertlemezként is polcokra került.

A rossz hír viszont az, hogy a projektet Max mellett életre hívó Alex Newport - az egykori Fudge Tunnel zenekarból - viszont nem lesz ott a turnén. Bár Max és zenekara szerették volna, hogy ezek a tervek vele együtt valósuljanak meg, Alex elfoglaltságai miatt ez mégsem jön majd össze. Így a Soulfly zenészei fogják felvenni a bulikon azokat a szerepeket, amiket korábban Alex, Dino Cazares, D.H. Peligro és Evan Seinfeld töltött be a színpadon. Az idősebb Cavalera viszont ígéri, hogy Point Blank című klasszikus lemez rajongói megkapják a magukét, bár ez mellett Soulfly dalokat is játszanának majd a turnén, aminek helyszíneiről, időpontjairól még nincsen hír. Mindössze csak Max videóüzenete. Ami mellé odapattintottuk a kor zenei esszenciáit tartalmazó indusztriális hardcore klasszikust is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7012399469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam CheapRock 2017.04.05. 09:54:59

Nem két, hanem EGYETLEN koncertet adtak. Ez volt a 95-ös Dynamo fesztiválos fellépés, amiből a live album készült.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum