RockStation

Itt a legurbánusabb rock: a The Medley’s új dallal és albummal jelentkezik

2017. április 16. - sunthatneversets

the_medley_s.jpg

Ugyan a The Medley’s alapítása óta eltelt 6 év, a zenekar alapelve, miszerint az urban-rock, post-blues menő, semmit sem változott. Magukról azt mondják: „Az alapító tagok Magos Bálint és Pauer Gellért olyan zenei hangulatot álmodtak meg, ami a nagyvárosi életforma visszásságait és neurózisait intelligens cinizmussal és sötét humorral közvetíti.” Ezt a szemléletet képviseli a Nagykörút című nagylemez is.

A Hop On Hop Off egy urbánus rock szám, reggae-vel keverve. Remekül érzékelteti a buliblues ellentmondásosnak tűnő fogalmát, hisz amennyire szívbemarkoló témákkal dolgozik az album, ez a dal legalább olyan lelkes és életigenlő. Azt üzeni, minden súlyos és negatívnak tűnő neurózis ellenére igenis tudunk örülni, élvezni az életet és szeretni magunkat. Ez a szám fölültet a városnézőbuszra, hogy bemutassa Budapestet, ahogy a Medlik érzik.


A Medley's áprilisban megjelenő nagylemeze egy belvárosi légkörben alkotott buliblues album. Szinte minden tekintetben Budapesthez kötődik, így a címválasztás is remekül keretezi a zenekar perspektíváját. A tizenkét számos blues, rock, reggae és hip-hop elemeket is ötvöző, eklektikus lemezt bárkinek ajánljuk, aki kedveli a fővárost, megfordult már a pesti bulinegyedben, vagy csak szereti a kiváló gitárzenét, igényesen megírt magyar szövegekkel. Az év talán „legpestibb” kiadványának egyik számában közreműködik Másik János is, a legendás Budapest daltrilógia emblematikus szerzője. A bemutató koncert a Király utcai Kuplungban lesz, egy jelképes 2017. április 20-i dátumon.

A lemezbemutatóra a belépés ingyenes, az este másik fellépője a Mocsok 1 Kölykök lesznek. Addig érdemes memorizálni a szövegeket. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6112429555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum