RockStation

Ezért nehéz Maynard James Keenannel dolgozni

2017. április 18. - theshattered

a-perfect-circle.jpgHa minden jól megy, az év vége felé megjelenik az új A Perfect Circle album, ami a zenekar első teljes értékű hanganyaga lesz a 2004-es eMOTIVe óta. Hogy miért is tartott ilyen sokáig legyártani és felvenni az új témákat, arról Billy Howerdel gitáros a következőket mondta (egyúttal talán már az új Tool album késésére is kaphatunk némi magyarázatot). Plusz még két új dal rajongói felvételét is megmutatjuk nektek.

"Egy számomra tökéletes világban felvennék egy lemezt, turnéznék, kivennék egy kis szünetet, majd megint album és turné. De ennek megvan az ára is. Van előnye annak, ha egy kicsit kiéhezteted az embereket, mert így kicsit másképp tudunk hozzáállni a dolgokhoz. Olyan, mintha azt mondanám, hogy 'Szeretnél minden nap valami ínycsiklandozót enni?' a válasz úgyis az lenne, hogy 'Persze, mi az, hogy!'. De ha nem kapod meg minden nap, sokkal jobban fogod értékelni, amikor hozzájutsz."


És mi a helyzet az új lemezzel és Maynarddal? "Már azt hiszem, 2010 környékén elkezdtem zaklatni őt az új témákkal. Mindig ott voltam, vártam, hogy legyen egy kis szünet Maynard időbeosztásában. A lényeg az, hogy ha ismered őt, akkor azt is tudod, hogy mennyi mindenre kell figyelnie. Ott van a borászata, családapa, férj, ráadásul három zenekara is van... Megtalálni a kis szüneteket nem olyan egyszerű, nem tudsz vele egy hónapra előre tervezni. Meg kell tervezni mindent, egy évre előre szólni kell neki, hogy beleférj a menetrendjébe."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3612432413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum