RockStation

Jó, ez már Toolzás! Akkor most ősszel kezdi felvenni az új albumot a Tool?

2017. május 02. - theshattered

tool2016.pngAz új Tool album szinte már rosszabb, mint bármilyen Luca széke. Legalább az a népi produktum ha lassan is, de egyszer tuti elkészül. Viszont a friss Tool korong körül már szinte zavaróan nagy a kavarás. Volt, hogy már biztos források az anyag címét és dalhosszait is kilobogtatta a netre, volt, hogy már az énekfelvételekről számoltunk be, most pedig lehet, hogy nem is volt igaz ebből semmi?

A következő infókat Danny Carey dobos osztotta meg egy rajongóval (reméljük, csak trollkodik, a rajongó szavai következnek): "Ma este a The Baked Potatoban voltam, ahol elcsíptem a Doug Webb Allstars első előadását. A szünet alatt volt szerencsém beszélni Dannyvel, akitől megkérdeztem, hogy mennyi az esélye annak, hogy az új Tool lemez megjelenik a következő turné előtt. Ő nevetett és azt mondta: 'Azt hisznek, amit akarnak, de biztos, hogy nem fog megtörténni.' Hozzátette, hogy remélhetőleg majd csak ősszel fognak nekilátni a felvételeknek."

Persze, oké, elkészült az új A Perfect Circle album és ahogy olvashattátok, Maynardot sem könnyű kirángatni akárhová, de azért már kezd kicsit erős lenni a dolog, nemde? Mindenesetre mi töretlenül várunk, hátha húznak egy Avenged Sevenfoldosat és a megjelenés előtt két nappal szólnak majd nekünk. Bár úgy lenne!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4112472503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum