RockStation

Közös Korn és Deftones turné? Sosem lesz ilyen!

2017. május 05. - theshattered

deftones_sziget.jpgA Korn és a Deftones rajongói már sosem fogják egy este, közös turnén látni a két kedvencüket, legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint. Az egész eset egy, a Korn gitáros Headnek címzett kérdésből indult ki, amire a Deftones frontember udvariasan reagálva lepattintotta magáról a további közös kanyarok lehetőségét.

"Amikor találkozunk velük, mindig odamegyünk, hogy 'Hé, tesó, mi újság?', de nem vagyunk közeli viszonyban." - nyilatkozta Head nemrégiben - "Mennek a saját útjukon. Egyszer nagyon szeretnénk velük együtt turnézni, de nem hiszem, hogy ők szeretnék, szóval... de ez így van rendben. Amikor találkozunk, szóba se kerül a turnézás. Csak megkérdezzük, hogy hogy van a család, meg hasonlók."

Chino Moreno ezt egy másik interjúban meg is erősítette, a következőt mondta a napokban lábát törő dalnok: "Mi annak idején nagyon komolyan meghatároztuk, hogy kivel akarunk játszani. Nehéz volt fiatal zenekarként visszautasítani turnékat. Nem is emlékszem, hányszor mondtunk nemet a Kornnak! Ki is borultak ránk. Jonathan mondta is egyszer, hogy 'Miért utáltok minket?', én meg nem tudtam erre mit mondani. Aztán ezt válaszoltam: 'Haver, nem utállak titeket. Szeretlek mindannyiótokat, a barátaim vagytok. De nem akarok veletek turnézni. Nem akarom a Family Valueson nyomni veletek és a Limp Bizkittel.' A stílus akkor a nu metal volt, márpedig ha valami új (new/nu), akkor egyszer a régi lesz, én pedig nem akarok abban a skatulyában megöregedni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6112481917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum