RockStation

Spinal Tap lemezen dolgozik Chad Smith, Dave Grohl és Jim Keltner?

2017. május 05. - theshattered

derek-smalls-spinal-tap.jpgA Spinal Tap reméljük, mindenkinek ismerős (ha nem, gyorsan pótolja!). Na, ez a félig-meddig létező, képzeletbeli, valós paródiazenekar (reméljük, most már mindenki rendesen összezavarodott) egyik tagja, Derek Smalls úgy néz ki, hogy új lemezt készít. Ráadásul a CD-re, ha minden igaz és ahogy a lenti tweet is bizonyítja, elég nagy neveket sikerült leakasztani a film szerint mindig rejtélyes módon meghaló aktuális Spinal Tap dobos helyére.

A bejegyzés az RHCP-s Chad Smitht, a Foo Fighterses Dave Grohlt (mint tudjuk, a Nirvanaban dobolt annak idején) és a többek között Bob Dylan, John Lennon, Joe Cocker, George Harrison mellől ismerős Jim Keltnert mutatja, akik a tagek alapján valóban a fent említett Smalls az új anyagán dolgoznak. Reméljük, azért nekik nem esik semmi bántódásuk, főleg, hogy Dave Grohl június 26-án a Foo Fightersel Budapestre is ellátogat - legalább addig bírja ki. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2612478967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum