RockStation

Parov Stelar a vadonatúj "Burning Spider" show bemutatásával tér vissza a Parkba

2017. május 08. - rockstation

parov_stelar.jpg

The Burning Spider címmel, április 21-én jelent meg az electro-swing úttörőjének, Parov Stelarnak az új albuma. Az új anyaggal és egy látványos show-val Budapesten is fellépnek, május 13-án a Budapest Parkban.

Marcus Füreder electro-swing zenéjével világsztárként, egy milliónál is több követővel, számos aranylemezzel, díjjal, film- és reklámzenével a háta mögött egy új és meglepő hangzást ígér az új anyagra. A semmivel sem összetéveszthető Parov Stelar hangzás megmaradt az új lemezen is, csak a hatások és hivatkozások generálódtak újra. Most, új hangokat kínál jazz és blues elemekkel Muddy Waterstől, Lightnin’ Hopkinstól és Anduze-tól, egy, az Amerikai Virgin Szigetekről származó énekestől. Persze, a „klasszikusnak” mondható Parov Stelar számok sem maradnak le az új lemezről, a jól megszokott és szeretett swing dalok is tisztességes számban képviseltetik magukat. A friss anyag majd minden darabja – a tizenkét trackből nyolc – klipet is kap/kapott. 

A The Burning Spidert nem sokkal megjelenés után élőben is hallhatjuk május 13-án a Budapest Parkban – idén pedig aki nem szeretné elhagyni Budapest határait, csak itt csípheti el Parov Stelart és zenekarát. A Parov Stelar előtt a Belau, friss Fonogram-díjas lemezével, „sundowntempo” dalaival viszi el a lelkeket egy mediterrán utazásra. További infók a koncertről ITT.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7412488971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum