RockStation

Valamikor jövő év végén jöhet az új Behemoth anyag

2017. május 09. - theshattered

0behemoth2015_21.jpgBizony nem most volt, hogy napvilágot látott a legutóbbi Behemoth mestermű, a The Satanist. Persze Nergal nem tétlenkedett a 2014-es korong megírása óta sem, idén egy igazán frankó blues-country CD-t pakolt ki John Porterrel Me And That Man néven, de azért sokan már jogosan várják, hogy a Behemoth is kidobjon valami friss húst a rajongók elé. Habár az énekes elmondása szerint már olyan tíz-tizenhárom dal alapja megvan, még sok víz le fog folyni a Dunán, míg a kezünkbe vehetjük a korongot.

"Tudom, hogy ideje lenne már az új anyagnak és hogy elrohant az idő, de nem akarjuk elkapkodni a cuccot. Szeretem a Behemothos megközelítést is, a Me And That Man után különösen kiéheztem arra, hogy valami szélsőségeset is csináljak. Nagyon remélem, hogy ez is másféleképpen fog hangzani, hogy ismét újító, újradefiniáló, megfiatalító hatása lesz a Behemothra. De meglátjuk, egyelőre még nagyon korai lenne beszélni róla."

Viszont jó hír a rajongóknak, hogy a csapat valami nagyon király anyaggal fog jelentkezni, ennek a promóját láthatjátok a következőkben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1812491153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum