RockStation

Chester Bennington megmondja a megmondóknak

2017. május 10. - theshattered

linkin-park_630.jpgA június 27-én Magyarországon fellépő Linkin Park az új albumának, a minden eddiginél poposabb One More Lightnak promóköre alatt kapott már hideget, meleget, de főleg az előbbit a friss anyag meglehetősen popos hangzása miatt. Ezt elégelte meg egy nemrégiben adott interjújában az énekes, Chester Bennington, aki tisztázta kicsit az "eladták magukat", meg a "régen jobb volt" témát a nagyközönség felé.

"Megkérdezték tőlünk, hogy mit gondolunk azokról, akik szerint eladtuk magunkat? Nem érdekelnek. Ha szereted a zenét, fantasztikus. Ha nem szereted, az is a te véleményed, fantasztikus. Ha szerinted anyagi, vagy kereskedelmi okokból tesszük, amit teszünk, hogy valami formula alapján sikeresebbek akarunk lenni, hát, szúrd magad arcon (nevet)."

A Hybrid Theory 2-t követelő lázadó rajongóknak ezt üzeni az énekes:

"Amikor a Hybrid Theoryt csináltuk, én voltam a legöregebb a bandában, a húszas éveim elején jártam. Ezért tűnhetek úgy, hogy 'Miért akartunk még mindig a Hybrid Theoryról beszélni? Kibaszott sok év eltelt azóta.' Nagyszerű lemez, szeretjük is, de most már legyünk túl rajta, ha értitek, mire gondolok."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6412494063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum