RockStation

Elmesélitek majd júliusban, hogy hogyan rágott arcon benneteket a Sect és a Racetraitor?

2017. május 16. - csubeszshuriken

18057019_1551474584886303_3178506009680810023_n.jpgKedves hardcore hallgatók! A későbbiek folyamán szeretnénk majd visszaigazolást kérni tőletek! Mert megvagyunk győződve róla, hogy látjuk a jövőt! A bizonysága mindennek azonban ti lesztek! Ha elmondjátok majd, hogy úgy volt, ahogy mi azt előre felvázoltuk! Hogy a Sect és a Racetraitor közös bulija az Instantban július 22 - én arcon fog rágni benneteket, ha közel álltok a színpadhoz, de keményen! A hazai vendégek pedig a Ghostchant és a Wasted Struggle lesznek! Szóval a buli után mindenképpen beszéljünk majd! Rendben? Sört lötyögtetni már úgyis voltatok a hakni hardcore koncerteken! Most már nézzetek meg valami élesebbet végre a kurva életbe!

A Racetraitor egy Chicago városában együtt zenélő hardcore banda. Akik a kilencvenes évek elejétől nyomják és annak az időszaknak a kíméletlen zeneiségével és radikálisan kritikus szövegeivel operálnak azóta is. Mondjuk egy hosszabb szünet után. Viszont kirobbanó erővel visszatérve. Itt meghallgatható, máig klasszikus egyetlen stúdiólemezüket pedig hamarosan folytatás követi majd a hírek szerint. Talán a koncerten hallunk már belőle némi csontroppantó ízelítőt.

A Sect pedig egy hardcore szupercsapatnak is tekinthető, hiszen a tavaly verbuválódott formáció olyan bandák tagjait foglalja magában, mint Catharsis, Earth Crisis, Cursed, Undying és Burning Love. Szóval a vonal straight edge vegan és lehorzsoljuk az arcod típusú harcos hardcore. Debütáló lemezük saját néven jelent meg tavaly és nem nagyon hagy túszokat. Meg megválaszolatlan kérdéseket sem. Hogy hol kell legyél aznap, mikor Pesten játszanak bassza meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8512507691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum