RockStation

Öngyilkosság lett Chris Cornell halálának oka! (frissítve)

2017. május 18. - theshattered

1280.jpgAhogy már korábban beszámoltunk róla, elhunyt a Soundgarden és az Audioslave frontembere, Chris Cornell. A nyomozás természetesen egyből beindult, így már a bizonyítékok alapján egy esetleges halálokot is feltételeznek a hatóságok - az öngyilkosságot.

"12:00-kor kaptunk a 911-re egy hívást az MGM Grand Casino Hotelből. A család egyik barátja éppen a felesége kérésére ment Cornellhez. A bement a hotelbe és eszméletlenül találta a fürdőszoba padlóján. A rendőrök a mentőkkel együtt a helyszínre siettek, de már a ott halottnak nyilvánították.

A nyomozás jelenlegi állása szerint az öngyilkosság tűnik a legvalószínűbb eshetőségnek, de meg kell várnunk az orvosi jelentéseket, hogy meg tudjuk állapítani a halál pontos okát. Jelenleg nem adhatunk ki túl sok információt a hotelszobában látottakról illetve, hogy mi vezetett minket ehhez a forgatókönyhöz." - nyilatkozta a detroiti rendőrség szóvivője.

Update: Időközben megérkezett a halottkém jelentése, Chris Cornell valóban öngyilkos lett. A szállodai szobájában felakasztotta magát. Hogy esetleg valami tudatmódosító szer hatása alatt állhatott-e az énekes, az a későbbiekben derül majd ki.

chriscornellstatement.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6212519125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum