RockStation

Away és a Tau Cross - Második lemezükön is Motörhead és Killing Joke hatásokkal

2017. május 25. - csubeszshuriken

0010390282_10.jpgA nem semmi felállásban együtt zenélő Tau Cross zenekar bemutatkozó lemezét két évvel ezelőtt mi is magasztaltuk. Azt ugyanis Michel "Away" Langevin a Voivod dobosa és Rob "The Baron" Miller a legendás Amebix frontembere fémjelzik elsősorban, de mellettük feltűnnek még a Misery és a War / Plague bandák tagjai is az egyéb hangszereken.

Tőlük és velük pedig már érkezik a második album, ami a Tau Cross kommentárja szerint az előző lemez ötleteit viszi tovább, de a dalok írásánál egy sokkal nagyobb fokú együttműködés alakult ki, ami hozzá tudott tenni az eddig rájuk jellemző jellegzetes hangzásvilághoz. Ami továbbra is indusztriális punk metál szörnyetegként tombol majd, mélabússá olvadó Killing Joke és klasszikus Motörhead hatásokkal. A lemez címe Pillar Of Fire lesz és július 21 - én jelenik majd meg a Relapse gondozásában. Az első publikus dal pedig már pörög itt lejjebb videoklip formátumban. Alatta pedig a borító és a lemezen szereplő dalok listája található.

01. Raising Golem
02. Bread And Circuses
03. On The Water
04. Deep State
05. Pillar Of Fire
06. Killing The King
07. A White Horse
08. The Big House
09. RFID
10. Seven Wheels
11. What Is A Man
12. Three Down (Vinyl + Digital Bonus Track)
13. We Are The Terror (Vinyl + Digital Bonus Track)
14. In Time (Vinyl + Digital Bonus Track)

taucrosspillaroffirecd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7112538761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum