RockStation

Szívesen visszatérne Ritchie Blackmore a Deep Purplebe, de...

2017. május 27. - theshattered

deep-purple-roger-glover-ritchie-blackmore-jon-lord-ian-gillan-ian-paice.jpgHa rajta múlna, örömmel visszatérne anyazenekarába a gitároslegenda Ritchie Blackmore. A nemrégiben InFinite címen albumot kiadó, már javában a hosszas búcsúturnéját járó Deep Purple egykori gitárosa, ha rajta múlna (és persze ha a volt kollégái megkérnék), még beszállna egykori csapatába, kár, hogy ez nem megy ilyen könnyen - Ian Paice nemrégiben ugyanis közölte, hogy nem lenne miért újra maguk közé fogadni a hathúros mágusát. Ráadásul a gitáros sem tekintené jó szórakozásnak.

"Nem próbálnám meg jól érezni magam. Erősen dolgozok rajta, hogy ne érezzem jól magam. Nem akarok a vicceskedő kategóriába esni. Sok zenész úgy van vele, hogy 'Ez jó móka volt'. Hát, én szeretem a zenét komolyan venni és nem elvicceskedni. Én nem az a fajta ember vagyok, aki jammelget másokkal és elszórakozik. A zene nagyon is komoly és nem akarom úgy érezni, hogy bármi köze lenne a vicceskedéshez. Ez kemény meló és nagyon örömteli dolog művelni, de hogy szórakozás lenne? A szórakozás az az, amikor valaki mond egy viccet és röhögnek tíz másodpercig. A zene sokkal mélyebb dolog ennél."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5412544443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ljozsef 2017.10.21. 13:34:34

Jó is lenne meg nem is! Jó azért mert egy stílus teremtő legendás bandáról van szó akik valószínű hogy már nem sokáig lesznek színpadon, talán egyszer még jó lenne együtt látni őket sajnos Lord már az élők között sincs,
Nem lenne jó azért mert Steve Morse nem érdemli meg hogy kihagyják a csapatból, régóta velük dolgozik, remekül. Biztos hogy kínos lenne azt mondani neki hogy "bocs de most Ritchie úgy gondlat visszatérne, te most pihenj " . :-)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum