RockStation

Csöveken érkezik majd Wackenbe a sör

2017. május 28. - theshattered

wackenbeer-768x511.jpgKétségtelen, hogy Európa egyik legnagyobb, legjobb és "leglegebb" fesztiválja a német Wacken Open Air. És talán az sem újdonság, hogy mint minden jobb rockfesztiválon, itt is hektószám fogy a sör, amit egy idő után képtelenség normális tempóban kicsapolni. Erre talált jó megoldást az idén augusztus 3-5. között megrendezendő fesztivál vezetősége: konkrét csővezetéket építenek a szomjoltó továbbítására.

A központosított csövek 400000 liter sör továbbítására lesznek képesek, amelynek köszönhetően másodpercenként hat korsó kicsapolására lesznek alkalmasak. Így megspórolják a hordók cseréjével járó kellemetlenséget, folyamatosan, nagy tempóban vehetik majd kézbe a megfáradt lelkek a frissítőt.

Persze nem csak a söci' lesz csövezve, a fesztivál területén az ivóvíz, az áram, az adatközlés és a szennyvízelvezetés is hasonló módon lesz megoldva. Le a kalappal!

wacken2017.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr712544403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum