RockStation

Nyilvánosságra hozták Chris Cornell toxikológiai jelentését, egykori zenekara is tisztelgett előtte

2017. június 05. - theshattered

audioslave_reunion.jpgMár több, mint két hete, hogy eltávozott közülünk a Soundgarden és az Audioslave énekese, Chris Cornell. A halálával kapcsolatban már többször is írtunk, az, hogy miként, hogyan segítette át magát a túlvilágra, leírtuk korábban. Most viszont megérkezett a képzeletbeli kirakós utolsó darabja, kiderült, hogy milyen (gyógy)szerek hatása alatt állt az egykori énekes. A cikkben az Audioslave-es társainak, a most a Prophest Of Rage hangszeres felállásának megemlékezése is látható, a mikrofonok mögött Cornell egykori jóbarátjával, Serj Tankiannal.

A toxikológiai jelentésből kiderült, hogy a dalnok szervezetében többféle szer is volt, ezek a Naloxon, ami az opiátok káros hatásait csökkenti, a Butalbital, Lorazepam (mindkettő nyugtató) és Pszeudoefedrin (egy orrcsepp). Ezek együttes hatása válthatta ki azokat a körülményeket, amelynek következtében Cornell úgy döntött, hogy eldobja magától az életet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5812563643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum