RockStation

Új magyar dokumentumfilm rólunk!

2017. június 06. - KoaX

18952540_1948723991827689_5422762149501248646_n.jpg

JÚLIUS 4-én a Toldi moziban mutatják a budapesti hardcore/punk életről szóló magyar dokumentumfilmet. Ha ez nem lenne nektek elég fellép még többek közt a Ghostchant, a Shell Beach és a Böiler is éjféltől meg Pándi Balázs húzza a talp alá valót! 

A "BP Underground” dokumentumfilmről:
A rendezőpáros tagjainak az az inspiratív közeg, amelyben felnőttek, a mai napig meghatározza gondolkodásmódját, ezért a bemutatás mellett ez egyfajta tisztelgés a város underground szubkultúrái előtt. Mindkét alkotó szorosan kötődött különböző underground mozgalmakhoz ebből született ez a film, amely remélhetőleg egy sorozat első darabja. Filmjükben a magyar hardcore-punk társadalmi hatása mellett a közösségépítő erejét is bemutatják, illetve azt, hogy maga Budapest milyen szerepet játszott ennek a kialakulásában. A film a szubkultúra meghatározó figuráin keresztül kalauzolja el a nézőt az adott csoport legjobb zenekaraitól a közvetített üzenetig, az ikonikus lemezbolttól a kultikus kocsmáig, a ’80-as évek végétől a kétezres évekig. Pont, mint egy nagyvárosi szafariban…

A vetítés után együtt ünneplünk a filmben szereplő zenekarokkal, illetve mindenkivel, aki részt vett a projektben.

Az eseményről még több infót IDE kattintva találsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6312566571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum