RockStation

A jelenlegi turné után nem fog Dream Theatert játszani Mike Portnoy

2017. június 08. - theshattered

mikeportnoy.jpgÚgy döntött a Dream Theater egykori dobosa, Mike Portnoy, hogy a mostani, a 12 Step Suiteot, azaz az alkoholfüggőségén túltevő tizenkét lépést több albumon megzenésítő dalsorozatot bemutató turnéját követően nem fog többé újra Dream Theater dalokhoz nyúlni. A jelenleg The Shattered Fortress néven turnézó csapat több helyen is megfordul (Magyarországot sajnos elkerüli), erről mondott pár szót a doboslegenda.

"Eredetileg csak egy egyszeri alkalmat akartam ebből csinálni a születésnapomra, de ahogy híre kelt, úgy kaptam egyre több felkérést európai fesztiváloktól, egy szeptemberi amerikai prog fesztiváltól, aztán jöttek a további felkérések a máshonnan is a helyi promoterektől. Az egészből egy teljes Európa turné lett, majd Ausztrália és Dél-Amerika. Rendesen túlszárnyalta az elvárásaimat."

Viszont a rajongók jobb, ha ezután nem számítanak több Dream Theater dalra Portnoy mestertől: "Ez a kör lesz nekem a lezárás. Ezután a turné után már nem tervezek elővenni több Dream Theater anyagot, ez lesz a végleges lezárása a Dream Theater kalandnak. Nagyon sok dolgot csináltam az elmúlt hat évben, anélkül, hogy hozzányúltam volna a Dream Theater dolgaihoz, ezután a turné után nem is tervezem többé elővenni azokat. Nagyon sok más dolog van az életemben és a karrieremben is. Zeneileg ez lesz ennek a szakasznak a vége, de ez a tizenkét lépéses folyamat egy szövegileg olyan dolog, amit az életem maradék részében is magammal kell cipelnem."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7212575161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum