RockStation

Blues hatásokban gazdag új lemezzel - Friss Living Colour dal nyolc év után

2017. június 08. - csubeszshuriken

living-colour-552a1706512bd.jpgÚgy tűnik, hogy blues hatásoktól testes muzsikát tol majd új albumán a Living Colour. Persze úgy, ahogy azt csak ők tudják játszani. A négytagú legendás zenekar utoljára nyolc évvel ezelőtt adott ki The Chair in the Doorway címmel lemezt, majd elvileg azután egy évvel már bele is kezdett egy újabb anyag megírásába. Aminek megjelenését 2011 és 2013 környékére is beígérték, de az mégiscsak az idén tud megjelenni. Méghozzá szeptember 8 - án Shade címmel.

Corey Glover énekes mindehhez pedig hozzáfűzte, nem fecsérelték az időt, a dalok megírása folyamatosan zajlott és kellett ez az idő ahhoz, hogy megtalálják a legjobb utat, amin haladni akarnak és a legjobb hangokat, amin most szólni tudnak. Ez pedig a Living Colour blues. A chicago blues és a delta blues érzékeny reinkarnációja most a kreatív négyes által. Tizenhárom számban, aminek felvételei Andre Betts producerrel végül két éven át tartottak, hogy a Shade végül hamarosan megjelenhessen. Amit megelőzően a zenekar egyébként Észak és Dél-Amerikai, illetve Európa turnét is tervez. Az első friss dal pedig Come On címmel itt pörög. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr612576057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elmouse 2017.06.08. 14:22:45

Hoppá! Erre nem számítottam. :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum