RockStation

Az elmúlt év 100 legjobban kereső híressége között van a Guns N' Roses

2017. június 13. - theshattered

gnr_2016.jpgNyilván a cikk címét olvasva minden tájékozottabb zenerajongó a szívéhez kapott. "Jajj, de meglepő!" - mondhatnánk Éjjel-Nappal Budapesteseket megszégyenítő "színészséggel", de nem tesszük, inkább csak felsorakoztatunk pár, egyébként már általunk is lehozott számadatot, hogy mégis mivel érdemelték ki Axl Roseék a Forbes magazin százas listájának tizenkettedik helyét. Ja, hogy mi is ez a lista? Az elmúlt 12 hónap legtöbbet kaszáló hírességeinek lajstroma, aminek a tetején a rapper, P.Diddy van a magazin szerint.

Az éppen kvázi újjáalakuló turnén lévő rózsások röpke 82 millió dolláros bevétellel (ebből még nem adóztak, sem az egyéb juttatások nem mentek ki) sikerült elhappolni ezt a pozíciót egy olyan turnén, amelynek kezdete óta már 230 millió dollár ütötte összesen a kezüket (viszont a listába csak az elmúlt 12 hónap számít). Ebből 38 milliót az ausztrál és új-zélandi kanyar hozott be, így nem hinnénk, hogy éppen vajas kenyér miatt kellene, hogy fájjon a feje a hamarosan Európa-kanyarra induló amcsinknak.

További részletek a magazin weblapján, azaz ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr112589797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum