RockStation

Corey Taylor most megmondja, miért mondja meg mindig

2017. június 13. - theshattered

0riport_coreytaylor2012_15.jpgA Slipknot és a június 30-án új nagylemezzel, a Hydrograddal jelentkező Stone Sour frontemberéről, Corey Taylorról mindenki tudja, hogy szereti kinyilvánítani a véleményét, szinte mindenről megvan a maga gondolata. Ez egyáltalán nem gond, hiszen Robb Flynn sem lehet mindig a toppon, de most Corey azt is elárulta, hogy miért teszi a gondolataival azt, amit.

"Azt hiszem, az már mindenki tudja, mekkora pofám van. (nevet) De milyen unalmas is lenne, visszatartani a dolgokat, nem igaz? Voltak idők, amikor a véleményemet inkább megtartottam magamnak, mert úgy hozta a helyzet, a környezet, az emberek. Nagyon sok dolgot csinálnak a barátaim, amivel nem tudok egyetérteni, de nem vagyok teljesen farok, inkább megtartom magamnak a gondolataimat. De ennek ellenére nem tudnék ennél rosszabb dolgot elképzelni. Visszatartani mindent, felhalmozni magadban, aztán amikor beteltél, szétrobbansz és elszabadul az a frusztrált harag, ami senkinek sem jó. Az egészséges véleménynyilvánítás az első jele annak, hogy egyáltalán van valami véleményed. Ha visszatartod magad attól, hogy kimondd, honnan fogod tudni, hogy mit is gondolsz, hogy ki is vagy és hogy mit érzel a különböző dolgokról. Ezzel abszolút semmi baj nincs. Vannak jó és rossz módszerek erre, talán én még mindig nem tudom, mikor melyiket választom. (nevet) De nem fogok ettől meghunyászkodni, az egész arról szól, hogy az emberek hallják, hogy mi a véleményem bizonyos dolgokról, amin néhányan nem tudják túltenni magukat és talán ők is rájönnek, hogyan éreznek ezzel kapcsolatban, szereznek némi bátorságot, kimondják a véleményüket. És ezzel a világ kicsit erősebb lesz, szóval nem, basszák meg, nem fogok csendben maradni!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7112588307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum