RockStation

Nézd meg Chris Cornell utolsó dalát és annak videóját!

2017. június 22. - theshattered

1280.jpgAhogy a jobban értesültek tudják, a nemrégiben tragikus körülmények között elhunyt Chris Cornell az utolsó hónapjaiban egy, az örmény népirtás emlékének, valamint a napjainkban zajló eseményeknek áldozó dallal foglalkozott, melyet fel is vett, sőt, videó is készült hozzá. Ez a kisfilm került most a nyilvánosság elé, melynek címe The Promise.

Eric Esrailian, a dal producere ezt mondta a tételről: "Chris Cornell nem csak a család egy kedves barátja volt már évek óta, hanem egy generációnként egyszer születő tehetség, aki leírhatatlanul fog hiányozni. Megtiszteltetés, hogy az évek alatt partner és közreműködő is lehettem a The Promiseban. A zenéje és szövege nem csak az örmény népírtásra és a napjainkban zajló emberjogi krízisre világít rá, de egyben segíti is és reményt ad az embereknek az elkövetkező évekre.

Habár kicsit keserédes az egész, mert Chris a brooklyni koncerten lett lefilmezve, kevéssel a halála előtt. Szerette volna, ha a Nemzetközi Menekültek Napján jelenik meg, szenvedélyesen segítette az embereket ezen a projekten keresztül. Jellemző Chris adakozószellemére, hogy megfogadta, a The Promise révén befolyt pénzekkel a menekülteket és a gyerekeket fogja támogatni, valamint hogy tovább tárgyaljon a világra nehezedő menekültválságról."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4712611873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum