RockStation

Gene Simmons inkább mégsem védeti le az ördögvillát

2017. június 23. - theshattered

0kiss2010_22.jpgNahát... (itt a szarkasztikus meglepődés hangsúlyát érezzétek) A múlt heti, kisebb felhördülést kiváltott bejelentés után, miszerint a KISS bőgőse, Gene Simmons le akarja védetni a kinyújtott hüvelykujjas ördögvillát, inkább úgy döntött, visszavonja a terveit. Nyilván az egésznek inkább poénszintű visszhangja lett, így talán ő is érezte, hogy nem érdemes erőltetni, így mintha mi sem történt volna, megy tovább az élet.

Simmons egyébként így jellemzi a kérdéses kézjelet: "Mi fektettük le az alapokat. Amikor egy szinkronban nyomuló bandát látsz, tőlünk van. Amikor a kétujjas ördögvillát látod az emberektől, azt a KISS kezdte el."

De mint tudjuk Ronnie James Dionak is lenne ehhez pár szava, erre ezt reagálta Simmons: "Hát, hallottam, hogy Ronnie ezt felrója nekem, de csak annyit mondtam: 'Isten áldjon meg'. Ezt nem rossz szándékkal mondom, de szerintem téved. Az én kézjelem a Pókember hasonló mozdulatából jött, ez egy tisztelgés előtte. Ha megnézed a képeken, kinyújtom a hüvelykujjamat. Ez a jelnyelvben azt jelenti: szeretlek"

Kiss band.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7512613471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.06.25. 18:17:18

Jééé... minő meglepő... izé... meglepi...:D
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum