RockStation

Hamarosan érkezik az Iron Maiden képregény

2017. június 28. - theshattered

kepregeny.jpgAz Iron Maiden van annyira zenei nagyhatalom, hogy minden lehetséges reklámozási irányt kipróbáljanak, de nem is haragszunk rájuk ezért. A millióféle merch, sör, videojáték után, most itt az újabb célközönség, ugyanis Eddie kalandjait képregényes formában is megörökítik.

A történetek, ahogy a korábbi játék is, Eddie különböző albumborítókhoz köthető élményeit lesz hivatott a rajongók elé tárni, melynek első fejezete az angol Heavy Metal magazin 287., azaz júliusi számában fog debütálni.

"Eddie halhatatlan lelke összetört és szétszóródott a kozmosz különböző pontjaiban. Eddienek téren és időn át utazva kell megharcolnia a A Szörny eltorzult seregeivel, megkeresnie a lelke darabjait és visszaállítani a rendet ezekben a valóságokban." - nyilatkozta a Heavy Metal magazin, melyhez a képregény készítője, Jeff Krelitz ezt tette hozzá: "Mint örökös Iron Maiden rajongónak, hatalmas megtiszteltetés, hogy képregényes formában is megörökíthetem az ő ikonikus figurájukat, Eddiet. Amikor a projekt lehetséges megszületéséről beszéltünk, nem is volt kérdés, hogy az Iron Maidennek nem lehet jobb közvetítője, mint a Heavy Metal. A Heavy Metal a majd' fél évszázados karrierje alatt csakis a legjobb szerzőkkel dolgozott, vagy adta ki azok műveit, most pedig itt van az Iron Maiden is, hogy egy sorozattal működjenek együtt velük."

A képregény így fog kinézni:

irmd_01_cvr-675x1024.jpg

irmd01_06_color_rau_l_edit3-653x1024.jpg

irmd01_24_color_rau_l-1-680x990.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8212625323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum