RockStation

Justin Chancellor szerint már 90%-ban kész az új Tool album

2017. június 28. - theshattered

tool2016.pngMindig megfogadjuk, hogy nem írunk az új Toolról, amíg nem jön valami igazán konkrét, de mindig megszegjük, mert... Mert miért ne? Viszont ha tényleg hihetünk Justin Chancellornak, a friss lemez már nagyjából kész van, még ha az is tuti, hogy idén nem fog a boltokba kerülni.

"Tényleg nagyon gyorsan alakul a dolog. Annak köszönhetően, hogy az elmúlt pár héten úton voltunk és együtt játszottunk, szerintem elmondhatjuk, hogy ebben az évben egy teljesen új szintre léptünk. Élvezzük egymás társaságát, ha épp hazamegyünk és kikeféltük magunkat, már újra mennénk tovább. Már 90%-ban kész az új album, olyan, mint egy őrült tudományos projekt, kicsit mint egy petri csésze. Már kiválasztottuk, hogy mit akarunk rárakni a lemezre és valami nagyon egyedivel akarunk előállni. Plusz szinte végtelen mennyiségű anyag van, amiből válogathattunk, így elég kemény meló volt. Kicsit másképpen ment, mint a legutóbbi alkalommal."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8912624459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum