RockStation

Jubilál az Auróra egyik klasszikusa, időutazás a Barba Negra Track-ben!

25 éves az Előre kurvák, gengszterek

2017. július 03. - csigaur

 

aurora.jpgSzerencsére idehaza is egyre több zenekar kanyarodik vissza a régi albumaikhoz, egy-egy koncert erejéig. Az Auróra gondolt egy nagyot, és jól meg is turnéztatja a 25 évvel ezelőtti Előre kurvák, gengszterek című klasszikusát.  A turnényitó a budapesti Barba Negra Trackben lesz, ahol visszarepülünk a '90-es évekbe, hiszen Vigiék mellett az Action is tol egy old school szettet.

Ahogy fentebb is olvasható, negyed évszázados lett az Auróra második nagylemeze. Ezt meg is turnéztatják a srácok, amire egy külön turnépólóval is készülnek. A már fix helyekről és dátumokról itt találsz bővebb információt. 

Az első Előre kurvák gengszterek koncert a budapesti Barba Negra Track-ben lesz majd látható és hallható július 27-én.

Az előzenekar szerepét a szintén már régi sulisnak számító Action tölti be. Ők se szaroznak majd, teljes egészében eltolják az Összeomlás és a Terror című lemezüket. Szép kis időutazás lesz! 

aurorabarbanegra.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4412635223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sweetjane 2017.07.04. 11:28:25

Egyetlen jó lemeze volt az Aurórának, a Viszlát Iván. Na az a klasszikus.

Patkááány 2017.07.04. 11:51:19

Aaaaawww, Qrvák-gengszterek témát szeretnénk majd a lány- illetve legénybúcsúnkra :3
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum