RockStation

Korn, Linkin Park és kapcsolók - A Rammstein gitárosa az új lemezről

2017. július 07. - theshattered

rammstein_2017.jpgKészül az új Rammstein lemez! Lassan, de biztosan készül. Richard Kruspe gitáros szerint már 35 daluk megvan, szóval anyagban nincsenek híján, de még egyelőre nem tudni semmit a friss tételekről (a Ramm4-t leszámítva persze). Most Paul Landers, a másik hathúros hintett el egy-két gondolatot a készülő korongról, persze sokkal előrébb most sem lettünk a témában.

"Néhányan tudnak turné közben is dalt írni, például a Korn. Ülnek éjszaka a buszuk hátuljában és írják a zenét. De mi németek vagyunk és férfiak. Egyszerre csak egy dolgot tudunk csinálni. Az egyik kapcsolóállás az élet. Akkor éppen élünk. Lesz egy kis nyári szünetünk, egy rövidke, aztán szeptemberben folytatjuk a munkát."

És milyen irányt fog venni a friss Rammstein dalcsokor? "Még nézelődünk. Néha úgy vagy vele, legalábbis elméletben, hogy valamit valahogy meg akarsz csinálni. Aztán mégis máshogy lesz a végén. De ki kell próbálnod és most úgy érezzük, újra ki kell próbálnunk dolgokat. Ne aggódjatok, a gonosz gitárok és a jóféle dobok továbbra is meglesznek! Tudom, hogy nem szép dolog ilyet mondani, de például a Linkin Park néha túlzottan is megváltoztatja a hangzását, legalábbis szerintem. Ők is új dolgokat próbálnak ki, de én nem mozdulnék el ennyire az alapoktól. Van egy saját stílusod, a saját módszered a többiekkel való dalírásra és azt nem lehet mesterségesen megváltoztatni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8012646809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csipyke 2017.07.08. 21:26:05

Épp tegnap emlegettük a 2010-es pesti koncertet és hogy azóta milyen csendben vannak... ez jó hír!

2017.07.09. 08:16:11

Dal ?! Ez csak zúzás meg hörgés

Kútmester 2017.07.09. 17:42:29

@Gaspen: Akkor te nem tudod mi a hörgés.

Csipyke 2017.07.10. 12:02:55

@Keménytökü: nem tudtam, de akkor mar Zurichben tudtam volna oket megnezni :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum