RockStation

Közlekedési balesetben elhunyt az Adrenaline Mob basszusgitárosa David Zablidowsky

2017. július 15. - sunthatneversets

adrenaline_mob_2017.jpg

Életét vesztette az Adrenaline Mob basszusgitárosa, David Zablidowsky (a képen jobb szélen) tegnap délután Floridában. A csapat defekt miatt az országút szélén veszteglő lakóbuszába - éppen a petersburgi koncertre tartottak - belecsapódott egy, az útról lesodródó kamion. Kilenc személy tartózkodott az álló buszban, hatan közülük kórházba kerültek. Három személy állapota kritikus míg másik három személy állapota stabil. Azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan kikről van szó. A zenekarba idén beszállt Dave Z basszusgitáros azonban a balesetben sajnos elhunyt. Nyugodjék békében!

A zenekart sajnos nem kerülik el a tragédiák, két éve  A.J. Pero dobos turné közben kapott szívrohamot, és életét vesztette.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5112665341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum