RockStation

Freak on a piano - Jöhet Skillet módra egy Korn örökzöld?

2017. július 19. - theshattered

korncover.jpgAki szereti a rockzenét és nem ismeri a Korntól a Freak On A Leasht az valószínűleg nem ezt a bolygót taposta az elmúlt majd' két évtizedben (lévén, hogy '98-ban jött ki a Follow The Leader album). Lehet, hogy nincs akkora súlya, mint pl. egy Master Of Puppetsnak, vagy egy Paranoidnak, de sokakra hatalmas hatással volt a bakersfieldiek zenéje, így a Skilletre is, melynek énekese, John Cooper zongorán tisztelgett a fent említett tétel előtt. Ezt nézhetitek, hallgathatjátok most meg.

Persze nem véletlen, hogy épp most lett felrakva a dal, hiszen a Skillet, a Korn, a Stone Sour és a Babymetal közösen indult egy USA-kanyarra. Már csak az a kérdés, hogy egy ilyen jó értelemben vett szörnyeteg összeállítás miért nem tud minket megközelíteni?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5612672849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum