RockStation

Ha valamin még meglepődnél - Sect, Racetraitor, Wasted Struggle és Ghostchant szombaton a Robotban..

2017. július 19. - csubeszshuriken

18555936_1435498939822257_4051785626924208398_n.jpgMert más bandáknak szoktad tulajdonítani az év legjobb hardcore bulija címet, ezért lehet megfog lepni, de sanszos, hogy igazából ez itt az. Avagy a legnagyobb buli! Persze ezt az évet és szigorúan a perifériáján mozgó hardcore bandák budapesti koncertjeit tekintve. A Sect ugyanis már csak azért is sokat ígér, mert tagjai olyan bandákban fordultak meg korábban, mint az Earth Crisis, Catharsis, Cursed és Fall Out Boy. Ezeken túl mégis tavalyi első kiadványuk a legnyomosabb indok. Turnéjuk vendégeként pedig a Racetraitor lép szinten első alkalommal magyar színpadra.

Akik a kilencvenes évek gyilkos-kritikus hardcore mezőnyében gyökereztek és tértek vissza az elmúlt évben, hogy némi csend után ismét hozzátegyenek azokhoz az alapokhoz, amit a Burn the Idol of the White Messiah című albummal raktak le. Ehhez a két penge bandához pedig becsatlakozik az utóbbi évek egyik legjobb magyar split anyagán összefogó Ghostchant és a Wasted Struggle, mint stílszerű hazai támogatói a korrekt estének. Szombaton, azaz 22 - én este a Robotban. Ízelítőnek mindehhez pedig a következő válogatással szednénk le a fejeteket! A Racetraitor kislemez amúgy zsír új anyag!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9512673109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum