RockStation

Az Immolation Budapestre jön - A Melechesh és az Azarath a turné vendégei

2017. augusztus 01. - csubeszshuriken

194_photo_1.jpgAtonement című tizedik albumát turnéztatja szeptemberben Európában az Immolation. New York állam death metal veteránjai ugyanis ezzel a hibátlan lemezzel jöttek ki az év elején valamikor. A tizenkét számos albumról ITT pedig mi is megírtuk magunk véleményét. Ahogy a koncertsorozat budapesti állomását illetően is kíváncsiak vagyunk. Szeptember 20 - án a Dürer Kertben, méghozzá illusztris turné vendégekkel.

Akik a Melechesh és az Azarath lesznek. Mindenképpen érdekes és szintén veterán bandák, melyek közül előbbi csupán visszatér, hisz nem olyan régen fordultak meg idehaza némi keleties ízt és forró homokot csempészve az extrém metálért rajongók hallójárataiba. Míg a turné másik vendége, azaz a lengyel Azarath - ahol Inferno a Behemoth dobosa csapatja elvileg - szintén friss lemezes banda. Áprilisban hozta ki In Extremis című lemezét. Mindezek után pedig, ha kedvcsinálókra szükségetek volna a rástarthoz, akkor a következő videók között tudtok kutakodni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3712707396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum