RockStation

Hazai punk Amerikában - Itt a The Hellfreaks legújabb klipje

2017. augusztus 02. - BETH

3795190.jpg

Új klippel jelentkezett a The Hellfreaks. A külföldön egyre nagyobb sikereket bezsebelő hazai banda legutóbbi lemeze, az Astoria tavaly jött ki, a videó az ezen szereplő Burn The Horizon című dalhoz készült. 

Tegnap jött ki a The Hellfreaks legújabb klipje. A hazai punk rock banda Burn The Horizon című dalához készült videó egy igazán különleges koprodukció eredménye, amiről az együttes frontasszonyát, Radnóti Zsuzsát AKA Shakey Sue mesélt: 

'Nagy öröm számunkra, hogy bemutathatjuk Nektek vadonatúj Burn The Horizon című videoklipünket. A dal 2016-ban megjelent Astoria című lemezünkön debütált, a német Wolverine Records gondozásában.

Az új videoklip egy igazán egyedi és különleges közreműködésnek köszönhetően jött létre. Steven Shea (amerikai író, producer, aki korábban már számos videoklipet rendezett, illetve több amerikai filmnek volt a producere), már hosszú évek óta a zenekar rajongója, ezért felajánlotta számunkra, hogy profi csapatával elkészít egy teljes videoklipet, melynek rendezői és írói feladatait is magára vállalta."

A video egyediségét a rendezés mellett a forgatási helyszínek adják, hiszen a “viral video” az alkotás egyetlen része, amely Budapesten készült, minden más jelenet az Amerikai Egyesült Államokban található helyszíneken került leforgatásra.

 És íme a klip: 

 Korábbi ajánlónkat pedig itt találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6612709456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Versember · http://koncertez.blog.hu/ 2017.08.02. 21:28:27

MIt jelent ez pontosan? "külföldön egyre nagyobb sikereket bezsebelő hazai banda"
Semmi irónia, csak ez a dal szerintem pont semmilyen.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum