RockStation

Paul McCartney is szerepel az új Foo Fighters lemezen, de nem ő a rejtélyes "legnagyobb popsztár"

2017. augusztus 03. - theshattered

paul-mccartney-dave-grohl.jpgMár ismert a dallista, a borító, jó pár dalt is bemutatott már a Foo Fighters a szeptember 15-én megjelenő új nagylemezéről, a Concrete And Goldról (Budapesten is), mégis egy kérdés még nyitott az anyaggal kapcsolatban. Mégpedig, az, hogy ki az, a Dave Grohl által is beharangozott, a CD-n is hallható énekes, aki a világ legnagyobb popsztárja? Már biztos, hogy nem Adele és nem is Taylor Swift, sőt nem is az egykori Beatle az, aki ezt a rangot viseli. Nem mintha elárulnák, ki az, de McCartney kapcsán azt elárulták, hogy fontos szerepet kap a lemezen, mégpedig dobolni fog az egyik tételben.

"Van egy vendég, aki talán a világ legnagyobb popsztárja. Ő fog háttérvokált énekelni az anyag legsúlyosabb dalában. És nem fogjuk elmondani, ki is az!" - mondta Grohl még korábban, amiből kiindult ez az egész sztori.

"Paul McCartney dobolni fog az egyik dalunkban. Ő egy jóbarát. Nagyon régóta ismerjük már. Nagyszerű ember. Ő a legcsodálatosabb személy a világon. Nagyszerű srác!" - nyilatkozta Grohl a McCartney pletykákról, amihez Taylor Hawkins dobos a következőt tette hozzá: "Még nem is hallotta a kérdéses dalt. Csak bejött, Dave felkapott egy akusztikust, aztán gyorsan megmutatta neki, amit kell. Aztán leült a speckó dobcucca mögé, amit a technikusa állított össze neki. Odaültem a dobverőmmel, aztán vezényeltem neki. Két felvétel alatt megvolt az egész."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9112716516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum