RockStation

Putyin és Trump - Itt a legfrissebb Picsa klip! Mutatjuk a többit is!

2017. augusztus 28. - csigaur

picsapromo.jpg

Zajlik az élet a HétköznaPI CSAlódások háza táján. Szeptember elsején jelenik meg a legújabb – Nihilista Rock ’n’ Roll címet viselő- nagylemezük, amihez sorban érkeznek a klipek. Az album mellé természetesen jár egy elég hosszú lemezbemutató turné is a Prosecturaval közösen. Mindenről bővebben a tovább gomb megnyomása után olvashatsz.

Nem véletlen az időzítés sem, hiszen a legújabb klipjének a premierjét a pécsi punk csapat Vlagyimir Putyin orosz elnök magyarországi látogatásához igazította, aki természetesen nem a legjobb barátja a zenekarnak. A szeptember elsején megjelenő új nagylemezen található dalhoz készült videót itt tudod megnézni: 

A rajongók által szponzorált nagylemez mindegyik szerzeményéhez készül majd mozgóképes bemutató. A Putyin és Trump mellett még kettő dal elérhető már, amiket itt láthatsz: 

Ahogy fentebb is említettük, természetesen lesz turné is, ahol a Prosecturával járják majd be az országot a baranyai punkok. Október 21-én pedig a budapesti Dürer Kertben kerül megrendezésre a nagyszabású lemezbemutató koncert.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7712786434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum