RockStation

Az év videójának is megszavaznánk a King Woman és Vincent Jude Chaney közös munkáját

2017. szeptember 03. - csubeszshuriken

king-woman-band.jpgA Relapse Records többnyire periféria bandák munkásságát gondozza, akik nem feltétlenül jutnak el az átlagos zenehallgatókhoz. Pedig nem először adják a támogatásukat egy olyan alkotáshoz, amit mindenkinek látnia kellene. Mert egyszerűen lenyűgöző. Mint ez esetben a King Woman új videója, amely Vincent Jude Chaney és a zenekar közös munkájából született és egészen biztos, hogy önálló kisfilmként is megállná a helyét bármilyen mezőnyben.

Még ha ez most egy ízig-vérig zenei videó is. Ami tökéletesen harmonizál a Manna című dal hangulatával. Amely annak a zenekarnak az első nagylemezén szerepel, amit Kristina Esfandiari hozott létre, először még egyszemélyes projekt felállásban. Ez az elképzelés időközben viszont egy teljes zenekarrá duzzadt. Elegáns doom kompozíciók, letisztult poszt-rock és jól elkevert shoegaze elemek együttesével létrehozva dalait. Amikből hét szerepel a Created in the Image of Suffering című nem rég megjelent bemutatkozó nagylemezen. Ezekből pedig kettőt öltöztetett videóba a zenekar. A második ilyen munka pedig épp három napja kapott nyilvánosságot és hasalunk el azóta tőle szépen sorban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2212798382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum