RockStation

Közös bulin a Cro-Mags és az Eyehategod - Csekkold le, hogy tolták pár napja

2017. szeptember 03. - csubeszshuriken

19884174_10159264150805227_7633672104937806580_n.jpgAki követi az underground bandák útját az tudja, hogy a penge arcok előbb vagy utóbb, de kikötnek majd a brooklyni Saint Vitus bárban. New York egyik leghíresebb klubja - földalatti szinteken - pedig most két legendás zenekart tudhatott a színpadán egy ugyanazon este. Augusztus 27 - én tudniillik a Cro - Mags és az Eyehategod tolt egy közös bulit. Mert aki követi az underground bandák útját az tudja, hogy Mike Williams komoly betegség után egy ideje ismét nyomja élőben is az Eyehategod romlasztó és bomlasztó szövegeit a mikrofon mögül.

Bandája pedig többnyire a hardcore / punk színtér jeles képviselőivel lépett fel sokszor eddig is. - Ez egyébként egy közös turné volt. - Nyilván ezután is megtartják a jó szokást. A Cro- Mags pedig, ha nem is mindenkinek jön be John Joseph személye, kétségtelenül frankó banda, akik hozzák azt, amihez az elmúlt lassan harminc éveben hozzászoktatták a rajongókat. A rögzítőeszközöknek és a videómegosztóknak köszönhetően pedig mint két bulit élesben csekkolhatod bármilyen testhelyzetben. Itt lejjebb a hajtás után.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6612799474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum