RockStation

Vegytiszta históra X - Hallgass bele a bostoni Spirits új lemezébe

2017. szeptember 04. - csubeszshuriken

spirits-band.jpgVannak magukat hardcore vonalon mozgónak tartó bandák, akik már nem tartják fontosnak az"érdeklődj, kérdezz, gondolkozz, terjeszd"négyszöggel behatárolható alapfilozófiát. Mint ahogy sokaknak a straight edge kultúra vegytiszta hozzáállása is csak távolról szemlélendő történet marad a műfajon belül. A bostoni Spirits azonban úgy tűnik következetesen kitart a hardcore kezdeti éveiből hozott határozott magatartás mellett. Így nem is kell azzal a jelenséggel valószínűleg megküzdeniük, amikor a bokorbaszarós és mulatós hangulatra éhes, ittas és erős formák nagyon meg akarják mutatni magukat egy koncerten az első sorokban. Annál ez okosabb és finomabb zene.

Ahol zenészek felkészültsége már az előző lemeznél is megkérdőjelezhetetlen volt és az új album dalait hallgatva továbbra is az marad. Mert ehhez nem kell más igazából, csak elköteleződés és szív. Ami itt megvan és meg is lesz a szeptember 8 - án megjelenő Unrest című második lemezen is. Aminek az útját most négy kiadó egyengeti majd a rajongók felé, kazettákon és lemezeken egyaránt. A zenekar bandcamp felületén pedig már nagyjából az album felével meg is kínálta azokat, akik bele szeretnének hallgatni abba. Ez lesz itt lejjebb. Hogy tudd, hogy ezzel leszel beljebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5012799326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum