RockStation

Let's Start a Fire - Itt egy videó a második Stubborn-lemez címadó dalára

2017. szeptember 08. - sunthatneversets

stubborn_artlasso_005_ff.jpg

Nagyban készül a Stubborn második nagylemeze, amely várhatóan jövő év elején jelenik meg. A Let's Start a Fire címet kapó korongról most érkezett, mit érkezett berobbant az első előzetes mégpedig a címadó dal képében, amire mindjárt egy videó is készült.

"Az új klip a jövő év elején megjelenő második nagylemezünk címadó dalára készült, mely igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy tulajdonképpen mindannyian ugyanazok vagyunk legbelül, még ha különbözünk is sok mindenben, és csak az visz előre minket, ha elfogadjuk a különbségeinket. Ez az első dalunk és klipünk, amiben már az új dobosunk, a Shell Beach-ből is ismert Ivánfi Dániel játszik."- mondta el a zenekar.

A zenekar következő budapesti koncertje az A38 Hajón lesz szeptember 30-án, az Apey & The Pea HEX lemezbemutató keretén belül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7812810980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum