RockStation

A Mahasz lista első helyén nyitott a legújabb HétköznaPI CSAlódások album!

2017. szeptember 17. - csigaur

picsapromo.jpg

Talán még soha nem volt ilyen a zenekar életében, hogy a Mahasz lista első helyén nyisson a legújabb lemezük. Most már ezt is kipipálhatja a Picsa, hiszen a Nihilista Rock 'n'  Roll bizony a dobogó legfelső fokán helyezkedik el. Olyan zenekarok megelőzve, mint a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Scooter vagy akár a Tankcsapda.

Valószínűleg ez nem is lehet véletlen, hiszen rengetegen támogatták, hogy megjelenjen a lemez. Ugye jól bevált szokás, hogy a közönség segítségével jelentetik meg a soron következő anyagukat ( és itt most nem csak a HétköznaPI CSAlódásokra kell gondolni). Mindenesetre jó ezt látni, hogy nem egy rádióbarát banda ott szerepel az eladási listában, ráadásul az első helyen!

Már elindult a Punkhenger nevezetű turné, amihez októberben csatlakozik a Prosectura is. Természetesen lesz egy fővárosi lemezbemutató koncert is a Dürer kertben, jövő hónap 21-én. Nagyon nagy bulinak ígérkezik, kár lenne kihagyni! Esemény itt.

punkhenger.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1012871486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum