RockStation

Találkozz vele egy másik világban - Kapun csalogat át Björk új videója

2017. szeptember 19. - csubeszshuriken

bjorkthegate.jpgDavid Bowie, Depeche Mode és a Radiohead is válaható előadók számunka, mert bár nem nyúltak mindig a rockzenéhez klasszikus felfogásban, mégis képviselnek olyan mélységet és értéket ebben a világban, ami túl kell mutasson bizonyos kijelölt határokon. Ahogy Björk is ilyen. Az izlandi énekesnő nem csak született tehetség, dalszerző, producer és néha DJ, de a zenei videózás királynője is.

Gyermekkorától induló pályafutásának nem csak a kilenc nagylemezbe csomagolt zenei produktumok voltak csúcspontjai a rajongók számára, hanem az azok számaihoz elkészülő videók is. Az új lemezzel jelentkező énekesnő aktuális alkotása pedig szintén nem okozhat csalódást. Az Utopia című novemberben megjelenő album ismét egy olyan videót hozott, amelyben Björk újfent egy másik világban akar találkozni velünk. Ezért a transzcendentális szerelmi eposzának megtekintéséhez át is hív minket egy kapun. Talán ezért is The Gate a szám címe, amihez kisfilmet írtak. Andrew Tomas Huang közreműködésével, aki nem először tűnik fel az énekesnő oldalán. Hogy mi született mindebből, azt pedig természetesen a hajtás után tekinthetitek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9012877276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum