RockStation

Liberal Youth és Step On It a pénteki Yacopsae bulin - Mindkét banda sistergő frissítésben

2017. szeptember 20. - csubeszshuriken

15036674_1433740009999942_5154213080844285348_n.jpgPunks not rest! Ezért a Liberal Youth sem volt hát rest, hogy újabb felvételeket készítsen Asztalos Ildi közreműködésével, akit a legtöbben a Trottel zenekarból ismerhetnek. Kiknek a Kívül című számát dolgozta fel a nyugat magyar hardcore csapat még az év elején, az akkor megjelenő Eddig Minden Rendben kislemez apropóján. Ebben pedig maga Ildi is énekelt. Ez a közreműködés aztán úgy tűnik, hogy folytatást kívánt. Így a kislemez több dala is fel lett véve úgy, hogy azokban a Trottel énekesnője is énekel Berci mellett. Ennek köszönhető tehát az, hogy a pénteki Yacopsae buli vendégeként a Dürerben most két énekessel lép színpadra a Liberal Youth. Akik nem egyedül készültek újdonsággal erre a bulira...

A koncert másik hazai vendége, vagyis a Step On It is dörzsölt egy penge új tételt rajongói oldalára, amit elvileg csak azért tart fent, hogy ott lemondhasson pár szaros thrash bulit, ha véletlenül egy megjelölt időpontban mégsem játszanának. Mi azért reméljük, hogy ezen a bulin azért ott lesznek és egy fél új albummal kapcsolatos célozgatásaik sem a smafu dobozban végzik a sarokba rúgva végül. Billy Milano hazai dublőrjének bandája ugyanis mindig komplett képlet, ha egy jóféle klubbuliról van szó. Ahogy megszellőztetett friss szerzeményük sem okozhat csalódást. A SOTE májusban megírt újabb bús balladái után simán vigasztalnak majd némi sistergő crossover hódolattal. Szeptember 22 - én pénteken a Dürer kistermében. Minthogy ez a buli a német grindcore alapvetés, azaz a Yacopsae részéről az oldalon már kapott figyelmet, itt most ízelítő gyanánt csupán a hazai felhozatal említett újdonságait csekkolhatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5512880468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum